Werkwijze

Ik focus me samen met jou op het ontwikkelen van nieuwe kansen. Ik observeer, luister en stel vragen. Met als doel dat je inzicht krijgt in je eigen proces, zodat jij zélf stappen gaat zetten. Bevordering van het zelfvertrouwen en het vergroten van zelfredzaamheid staan bij mijn werkwijze centraal.

  • Wat wil jij?
  • Wat past bij jou?
  • Wat werkt wél?
  • De oplossing zit in jezelf.
  • Ik motiveer en inspireer je om te doen wat voor jou goed voelt.

Mijn aanpak is systemisch, empathisch, ondersteunend, resultaatgericht, proactief en perspectief verbredend met een grote dosis humor en enthousiasme.

De begeleiding vindt plaats in de thuissituatie, op school of op een andere gewenste neutrale locatie. Ik betrek je persoonlijke netwerk en met jouw toestemming onderhoud ik korte lijnen met alle belangijke betrokkenen, zoals bijvoorbeeld je ouders/verzorgers, je mentor op school, je voogd, behandelaar, jobcoach, bewindvoerder/budgetbeheer etc. 

Ik sta naast JOU en SAMEN gaan we het traject aan. Ik werk volgens de principes van Oplossingsgericht Coachen. Deze methodiek is gericht op jouw competenties waarbij niet het probleem, maar de oplossing centraal staat.

Meer weten?

Aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek/koffie?