Reviews

Froukje is een woman on a mission. Door haar drive, creativiteit, maar vooral haar toegankelijke persoonlijkheid is zij voor Radar ...
Lees meer
Froukje is een woman on a mission. Door haar drive, creativiteit, maar vooral haar toegankelijke persoonlijkheid is zij voor Radar Uitvoering op meerdere terreinen een uitstekende en betrouwbare samenwerkingspartner gebleken. Zowel in individuele begeleiding en coaching als in groepsaanpak en organisatie bereikt zij goede resultaten. Daarnaast, en zeker niet onbelangrijk, is Froukje een erg prettig mens om mee samen te werken en hopen we dat nog vaak te doen.
Ik heb het contact met Froukje als zeer prettig ervaren. Als er iets gebeurde waar ik een vraag over had, ...
Lees meer
Ik heb het contact met Froukje als zeer prettig ervaren. Als er iets gebeurde waar ik een vraag over had, kon ik haar altijd bellen en samen kwamen we dan tot een goede oplossing. De spanning in huis is voor het grootste deel verdwenen, met pubers in huis lukt dat natuurlijk nooit helemaal, maar er is zeker meer rust en daar ben ik dankbaar voor.
Froukje is een integere professional die onlangs voor een tweedaags SCW minicongres is gevraagd de studenten meer in hun kracht...
Lees meer
Froukje is een integere professional die onlangs voor een tweedaags SCW minicongres is gevraagd de studenten meer in hun kracht als aanstaand generalistisch werker te zetten. Haar kennis, vaardigheden en inzichten weet zij haarfijn af te stemmen op de behoefte van jongeren. Zij heeft de kunst van het coachen door haar intrinsieke betrokkenheid bij zowel de toekomst als het heden van de studenten uitermate boeiend kunnen overbrengen. Geïnspireerd kijken niet alleen de studenten maar ook wij, docenten SCW, op haar lessen terug. Wij hopen Froukje vaker te kunnen betrekken.
Ik ken jou als een jeugdcoach die naast haar jongeren en ouders/verzorgers staat, respectvol, begripvol, actief luistert, de eigen ...
Lees meer
Ik ken jou als een jeugdcoach die naast haar jongeren en ouders/verzorgers staat, respectvol, begripvol, actief luistert, de eigen verantwoordelijkheid en actiegerichtheid van jongeren en ouders/verzorgers aanspreekt. Mijn complimenten. Ga zo door!
Vorig schooljaar werd ik heel erg gepest op school. In de vakantie en nu nog heb ik gesprekken gehad met ...
Lees meer
Vorig schooljaar werd ik heel erg gepest op school. In de vakantie en nu nog heb ik gesprekken gehad met Froukje en het werkt echt! Ze heeft me geholpen met mijn houding, om voor mezelf op te komen, van mezelf te houden en ik voel me nu een stuk blijer!
Froukje heeft mij het hele jaar lang goed geholpen waar nodig, de informatie gegeven die op dat moment van...
Lees meer
Froukje heeft mij het hele jaar lang goed geholpen waar nodig, de informatie gegeven die op dat moment van nut was, afspraken voor me geregeld die ik zelf niet voor elkaar kon krijgen en had kennis en contacten op de plekken waar ik ze zocht. Mede dankzij haar hulp heb ik nu ook contact met het kenniscentrum ADD/ADHD en is er dagbesteding georganiseerd. Froukje’s werkwijze is aangenaam. Ze zorgt voor persoonlijk contact en past zichzelf aan aan de persoon die ze voor zich heeft. Ze luistert naar je, ondersteunt waar nodig, maar zorgt er ook voor dat je zelf meer onderneemt dan eerst.
Froukje is een jongerencoach die luistert, voordat er oplossingen worden aangedragen. Iemand die zich kan inleven in de...
Lees meer
Froukje is een jongerencoach die luistert, voordat er oplossingen worden aangedragen. Iemand die zich kan inleven in de leefwereld van de jeugd en die van de ouders. Iemand die in gesprekken met ze kan ‘levellen’ en wanneer nodig hun behoefte kan vertalen naar partijen die het beleid bepalen of van belang zijn bij hun persoonlijke ontwikkeling. Froukje heeft een divers netwerk aan samenwerkingspartners en ze weet hoe en wanneer deze ingeschakeld moeten worden. Iemand die jongeren echt in hun kracht zet en verbindingen kan leggen binnen het eigen netwerk van de jongere. Iemand die duidelijk is in de communicatie en weet hoe feedback het beste gegeven kan worden. Froukje is een coach die bij de mensen binnenkomt. Zij is een sociaal zeer vaardig persoon. Prettig om mee samen te werken en zeer gedreven om de juiste oplossingen voor haar cliënten en de betrokken partijen/instanties te vinden. Door haar betrokkenheid en professionaliteit doen mensen een stapje extra. Haar manier van werken spreekt mij aan omdat ik zie dat jongeren respect voor haar hebben en daardoor makkelijker in beweging komen. Haar begeleidingstrajecten zijn geen standaard trajecten maar altijd maatwerk. Passend bij de behoeftes en wensen van de jongeren. Binnen mijn organisatie werken wij op dezelfde manier met de jongeren en daarom was het prettig samenwerken met haar.
Mijn ervaring die ik heb als ouder van M ., is dat ik het afgelopen jaar een enorme omslag heb...
Lees meer
Mijn ervaring die ik heb als ouder van M., is dat ik het afgelopen jaar een enorme omslag heb gezien. Dit komt vooral door jouw coaching naar M. en de gesprekken die jullie wekelijks hebben gehad. Je hebt haar vertrouwen gegeven in de mens, in haarzelf, in haar keuzes die ze zelf heeft moeten maken. Wij zijn jou daar enorm dankbaar voor. Als ouder zijnde ervaar ik jouw werkwijze als positief, werkbaar en vooral samen met de cliënt (in dit geval mijn dochter) een doel te behalen waar men trots op kan zijn. Om wederom terug te keren met goede moed… in de maatschappij. En samen een plan te bedenken wat haalbaar is, en niet dat er zomaar iets gezegd wordt. Jij hebt haar handvatten gegeven waar ze uiteindelijk wat aan heeft gehad, en nog steeds. Het is meer dan praten, je gaat de diepte in, je zoekt totdat je hebt gevonden waar het probleem uiteindelijk zit. Dat betekent dat je doorzettingsvermogen hebt en een inlevingsvermogen waar menigeen iets van kan leren.
Froukje luistert goed naar mij en probeert mee te denken om oplossingen te vinden. Ik kan niet zonder een persoon ...
Lees meer
Froukje luistert goed naar mij en probeert mee te denken om oplossingen te vinden. Ik kan niet zonder een persoon die mij heel goed ondersteunt, vooral met mijn verslaving. Door jouw steun en begeleiding ben ik weer gaan bloeien, heb ik weer hoop gekregen en sta ik weer bovenaan. We hadden na de eerste dag meteen een klik en dat voelt voor mij supergoed. Ik beschouw haar als een tweede moeder die mij heel veel geholpen heeft. Ik wil ook nog kwijt dat Froukje een persoon is met veel emotie, we kunnen samen lachen en ook huilen en dat maakt haar werk heel sterk. Het is een top mens.
Onze dochter heeft Froukje Stoffels leren kennen tijdens de 8-weekse weerbaarheidstraining bij Jongerencentrum Creon. Na de eerste sessie kwam...
Lees meer
Onze dochter heeft Froukje Stoffels leren kennen tijdens de 8-weekse weerbaarheidstraining bij Jongerencentrum Creon. Na de eerste sessie kwam zij al stralend thuis. Wat heeft ze veel geleerd. Wekelijks ging ze met veel enthousiasme naar Creon en werden de dagen afgeteld. Zeer succesvol. Na afloop van de cursus kwamen de tranen. Graag wilde onze dochter nog dingen bespreken met Froukje en wilde ze graag verdere hulp bij haar faalangst/eigenwaarde en de enorme angst voor de Entree- en Citotoets. Wederom was Froukje daar en heeft onze dochter zelfs haar geleerde tips met anderen gedeeld en zonder enige vorm van angst de eerste toetsen gemaakt. De tips en handvatten die haar gegeven zijn, zijn van onschatbare waarde. Zelfs dit schooljaar gaat onze dochter regelmatig langs om haar ‘dingen’ te bespreken en zien wij haar groeien in haar sociale en emotionele ontwikkeling. Voor ons een trots gevoel. Trots op onze dochter, maar ook zeker op degene die dit bij haar heeft bereikt.
De werkwijze van Froukje spreekt mij heel erg aan; het is niet alleen mijn verhaal doen .. het is zoveel...
Lees meer
De werkwijze van Froukje spreekt mij heel erg aan; het is niet alleen mijn verhaal doen.. het is zoveel meer. Zoveel feedback, handvatten, oefeningen doen. Alles om een betere kijk op jezelf te leren hebben. Buiten dat is het ook nog eens heel fijn om naar Froukje te gaan, ook al heb je het niet alleen over leuke dingen… Je bent niet zomaar een nummer die komt praten. Dit gevoel heb ik namelijk vaak ervaren bij andere hulpverleners. Andere hulpverleners hameren op tijd, planning etc. met andere personen. Als je bij Froukje komt, neemt ze de tijd en plant ze haar afspraken heel fijn in.

Meer weten?

Aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek/koffie?