Ambulante jeugdhulp

Ik ben gespecialiseerd in intensieve, actieve, ambulante begeleiding aan kinderen en jongvolwassenen die vaak diverse problemen ervaren op het gebied van o.a. schoolverzuim, criminaliteit/justitie, schulden, verslaving, destructieve relaties, complexe scheiding, gebrek aan motivatie, depressie, verstandelijke en psychische beperkingen, gebrek aan sociale vaardigheden.

Ambulant betekent ‘niet gebonden aan een vaste plaats’. Onze afspraken vinden dus bij jou thuis, op school of op een neutrale locatie plaats (wat jij prettig vind). Ik richt me samen met jou op het ontwikkelen van kansen en het versterken van jouw eigen kracht. We maken concrete afspraken over de vraag op welke ondersteuning je kunt rekenen, wat daarbij jouw inzet is en naar welke resultaten wordt toegewerkt.

Ik onderhoud de contacten met de organisaties die (al) betrokken zijn zoals instanties, onderwijs, gemeenten, hulpverleners en sociale netwerken. Als ambulante jeugdhulpverlener ondersteun ik jou ook bij het regelen van allerlei praktische zaken.

De resultaten die je kunt verwachten na inzet van ambulante jeugdhulp:
  • Tijdens het traject wordt er gewerkt aan duidelijke, concrete en haalbare doelen. De resultaten zijn mede afhankelijk van je eigen inzet.
  • Door daadkrachtig en praktisch te handelen werken we samen aan een stabiele en positieve toekomst waarin jij optimaal jouw talenten kunt inzetten.
  • Je kunt je eigen situatie meer beïnvloeden. Je ervaart meer draagkracht, bewustwording, een positiever zelfbeeld en een groter gevoel van eigenwaarde.
  • Je krijgt weer grip op je eigen leven.
over mij

Meer weten?

Aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek/koffie?